Ипотечни кредити

Необходими са ви средства за покупка на жилище?

Планирате кредит за лични нужди срещу ипотека?

Търсите повече информация за рефинансиране на ипотечния си кредит?

Ние имаме дългогодишен, разнообразен опит в консултациите за отпускане и усвояване на ипотечни кредити. С нашата професионална помощ взимате оптимално решение благодарение на сравнителните оферти на най-атрактивните опции на пазара. Ние ще Ви преведем безпроблемно през процесите на подготовка и усвояване на средствата. Гарантираме, че като наши клиенти получавате преференциални условия от най-големите банки в България.

Какви са решенията за ипотечни кредити?

Жилищен кредит

за покупка на готов или строящ се недвижим имот

Кредит за ремонти и довършителни работи

Кредит за строителство

за еднофамилна къща върху терени, собственост на клиентите

Кредит за рефинансиране на друг ипотечен заем

Нецелеви ипотечни кредити – предоставят се средства на база на ипотека на недвижим имот без да се конкретизира тяхното предназначение.

Етапи при кандидатстване и одобрение на жилищен кредит

Взимането на кредит за покупка на жилище е съществено решение, но нашите услуги ще улеснят избора Ви. Екипът ни ще Ви обясни подробно всяка следваща стъпка, ще подготвим целия пакет документация и ще Ви водим безпрепятствено през процеса. Ето как се случва това и каква помощ можем да Ви окажем:

Подробно ще обсъдим Вашия бюджет и специфични подробности, за да Ви дадем оценка за максималния размер на средствата, които може да изтеглите. Така ще се уверите, че търсите имот в точната ценова категория.

Ще Ви запознаем с цялата необходима документация в процеса.

След намиране на подходящия за Вас имот, ще изберем банка, която Ви предлага оптимални условия, ще управляваме процедурите, с които кандидатствате, и процеса по одобрение на ипотечни кредити.

Следващата стъпка след избор на подходяща банка е подаването на молба за предварително одобрение на ипотечния кредит.

Ще Ви съдействаме за изготвяне на пазарна оценка на избрания от Вас имот и подаване на документите към банката.

Следва изготвяне на правно становище и процедурата се задвижва за окончателно одобрение на кредита.

Договорът за кредит се подписва след окончателното одобрение, а следващата стъпка е изповядване на сделката при нотариус.

Сделката се вписва и учредената ипотека се удостоверява с предоставяне на новото удостоверение за тежести на имота, в което се отразяват ипотеката и продажбата. А след това банката отпуска средствата по сметката Ви.

Искате повече подробности за процеса?

Нашата препоръка към Вас е преди да започнете да търсите имот да се срещнете с наш кредитен консултант. Той ще Ви ориентира как да стесните параметрите на търсенето, като Ви насочи какъв е ценовият диапазон, подходящ за Вас. Така пестите ценно време, за да откриете мечтания имот бързо и безпроблемно.
Намерили сте Вашия имот? Сега е време отново да се срещнем. Ето какви подробности ще уточним:

  • Ще направим обобщение на цялостната информация, събрана при първоначалната ни среща;
  • Ще се съсредоточим върху фините подробности, които касаят политиките на предпочитаната от Вас банка, за да Ви гарантираме безпрепятствен занапред процес. Какво печелите като наш клиент? Ние поддържаме изрядни отношения с реномираните банки в страната и директно разговаряме с техни служители, за да се уверим, че няма да се получат неприятни изненади и процесът ще върви гладко;
  • Стандартната практика е кредитните консултанти да са до Вас до получаване на оферта за ипотечен кредит. Нашият екип работи по различен начин, ето защо поддържаме връзка с клиентите си, със служителите в банката, които обработват кредита Ви, както и с брокера Ви, докато процесът по усвояване на заема не приключи.

Банките, с които работим:

Изичислете всичко, което Ви интересива по Вашия кредит.

Получете безплатна кредитна консултация още сега.

За да закупите жилище с одобрен ипотечен кредит, е необходимо:

  • Да имате постоянен трудов договор или други регулярни сигурни доходи;
  • Вашите доходи да бъдат достатъчни, за да изплащате месечните вноски по кредита;
  • При наличие на съществуващи други кредити, задължения или лизинги, плащанията по новия кредит и по тях да съответстват на доходите Ви;
  • Не бива да имате нередовно обслужван кредит през последните пет години (или чисто ЦКР);
  • Необходимо е да имате достатъчно налични средства, за да осигурите самоучастие в закупуването на имота и да имате средства за разходите по ипотеката и сделката.

Нашата безплатна кредитна консултация е оптималният и сигурен вариант за прецизно определяне на възможностите да получите ипотечен кредит.
Услугите ни са 100% безплатни! От първото кликване на сайта ни до получаване на ключовете за новото Ви жилище, не дължите нито стотинка за нашите услуги!