Игълс Груп Къмпани ЕООД

“Игълс Груп Къмпани” ЕООД е посредник на застрахователeн брокер “Стар Инс ЗБ” ООД с лиценз решение № 142/ 19.02.2003г. от Комисията за финансов надзор, съгласно изискванията на българското законодателство. Също така е посредник на най-големят кредитен консултант в България “Кредит център” ООД, вписан в Регистъра на кредитните посредници към Българска Народна Банка с №BCI00002 и партньор на “Амиго Финанс” ЕООД- лизинг на употребявани автомобили.

Нашата мисия

Като посредници предлагащи застрахователни и кредитни услуги, винаги се стремим към предоставяне на услуги от най-високо ниво, спрямо клиентските нужди и желания. Стараем се да бъдем компетентни и етични, защитавайки техният интерес. Мисията на нашия екип от специалисти в областта на застраховането и кредитирането е да осигуряваме на своите клиенти, най-добрата защита и възможност за финансово благополучие, при това безплатно като им предлагаме професионални консултации и качествено пълно застрахователно и кредитно обслужване.

Какво предлагаме?

Ние предлагаме всички видове застрахователни продукти, а именно:

Оказваме пълно съдействие при настъпило застрахователно събитие и последващите необходими действия за получаване на реално обезщетение за материални и нематериални загуби.
Разполагаме с личен доверен сервиз, ремонтиращ приоритетно вашият автомобил.
Предлагаме пълно кредитно консултиране и възможност за получаване на ипотечен, потребителски или фирмен кредит, както и лизинг за автомобил при възможно най-добри условия спрямо личните ви изисквания и потребности.

Кампания PREMIUM CARD

Поради силното ни желание и мотивация да бъдем винаги близко до нашите клиенти, създадохме и стартирахме кампания PREMIUM CARD. С тези си действия предоставихме на клиентите си социална придобивка, личен застрахователен и кредитен консултант, застрахователен и кредитен адвокат, големи ценови отстъпки и преференции, 24/7 грижа и обслужване, доверен автосервиз с преференциални условия, индивидуална индигирана карта.
Ако все още не сте получили вашата индигирана карта, може да го направите напълно безплатно.

За нас ще бъде удоволствие да бъдете наш специален клиент!